Saturday, June 23, 2012

✿ From The Bottom Of My Heart ✿


Ya-Allah,
Dengan hanya satu berita yang tidak disampaikan.
Aku tersangat kecewa.
Pedih. Sakit. Terluka.
Kenapa awak?
Perlukah berita baik itu dirahsiakan?
Sengaja atau memang kita bukan seperti dulu lagi?

Saya cuba untuk menjadi positif.
Menerima kenyataan itu.
Saya bahagia saat melihat awak tersenyum indah.
Di samping insan tercinta.
Biarlah airmata ini menjadi saksi.
Kebahagiaan itu.
Dan semoga bahagia itu milik awak.
Selamanya.
Amin


P/s: From the bottom of my heart, I still love you so much my dear friend! I'm truly sorry for what I've done before !

Tuesday, June 19, 2012

✿ Review: Black And Roses ✿

Just a brief official review of 5th Annual Graduation Dinner 2012 with the theme of "Black and Roses".
(Via picture jelah yer, malas nak tulis pepanjang)

*
*
*
*
*
V

 / Official Banner /

 / Aunty Nurul with Mdm. Awah + her little Meerah /

  / Ecah & Tasha in black and red /

   / Fiqah + Shima + Fizah = 3 Besty /

   / Alia + Ili = BFF /

   / Aunty Ela with Mdm. Solehah + little Sofwan /
{ Macam Ela pulak yg dapat baby ^_^ }

  / Cutey Enah with BFF: Huda / 

  / Kak Naimah + Yana = Roomy / 

  / Part of the AGD's committees /

  / Graduate-to-be @ Nurse-to-be /

   / Special choir performance from beloved seniors /

  / Dean-List Students /
{ Mabrouk! }

  / Our beautiful moment together /

  / With my beautiful roomy: Munie / 

  / Winner of the Miss Universe Award from Korea /
{Although kami tak menang best dress, kami tetap menang Miss Universe Award :P}

 / With our Big Boss: Mat Nong /
{Mane satu Boss nak pilih jadi calon bini nih? :P}

 / With beloved Sr. Asikin Shariff /
{Student nampak lagi 'matured' kan? :) }

/ With beloved Sr. Nani /
{Aish... kena belajar terima kenyataan} 

 / With pemenang best dress: Kak Ana /
{Pinjam topi boley...}

/ Modelling session /

/ With my gorgeous juniors /

/ 6th Batch Only! /
{Girls, will you be my future bridesmaid?} 

/ Brightest Imam Muda /

/ 5th Gen of Nursing Student (IIUM) /
{Happy Graduating!}

 / In momento /

/ The Supportive Organizing Committees /

/ Fake laugh :P /

To all my seniors, 
Semoga kalian dipermudahkan urusan dan rezeki dariNya. InsyaAllah, hasil berkat dan usaha kalian, semoga Allah membuka jalan dan pintu rezeki yang luas agar kalian mampu membina impian masing-masing. Amin.

 l Mesti happy kan bila dah nak graduate. I can't wait for mine too l

Monday, June 4, 2012

✿ Officially End Of Third Year ✿

Final exam is finally over. Eh! Tinggal OSPE je lagi. Last OSPE I hope. And I hope this very last OSPE will be better than previous OSPEs. Mudah-mudahan Allah akan mempermudahkan urusan kami semua nak menghadapi OSPE ni. Hope each of us will pass with flying COLOURs and no more remedial. InsyaAllah. Amin

*Cheeeseeee...*

After exam epid yang sangat best tadi, sempat lagi snap pix sekeping. Kenangan after abes exam untuk third year. 1 more year to goooo

Sila abaikan pix kat bawah. Takde kena mengena pun dengan yang hidup mahupun yang dah meninggal dunia. Ia hanyalah hasil karya kanak-kanak ribena yang sangat berbakat menghasilkan karya-karya yang 'special'! (Ayat terskema lak). Huhu. . .

 

Blog Template by BloggerCandy.com