Monday, December 31, 2012

✿ Bakal 24 Tahun ✿


END OF THE YEAR 2012

Penghabisan tahun ni dengan final exam Issues in Nursing yang teramat best bila ‘menggoreng’ tadi. Harap2, tidak terlalu ‘hangus’ dan masih boleh ‘dimakan’. Harap2 adalah point yang relevant dengan soalan tadi. Ape yang saya karang tadi pun saya tak ingat dah. Sebab syok sangat mengarang pasal law [lepas graduate degree ni nak sambung amek degree dalam law pulak :)], sampaikan masa tak cukup nak settlekan MEQ2. Hahaha kenapalah exam final ni, time management tak berapa nak effective. 

Risau risau gak. Tapi tawakkallah is the best thing to do. Semoga Allah lembutkan hati lecturers saya masa mark markah kitorang nanti. Amin Ya Rabb.

By the way, azam 2013 ? Huh! Tak terfikir lagi wishlist tu Nantilah difikir-fikirkan kemudian.

Buat hati yang gelisah . . .

Saturday, December 1, 2012

✿ Dia Yang Maha Penyayang ✿


Alhamdullillah 
Allah Maha Penyayang lagi Maha Mengasihi

Selepas rimbunan masalah datang menghantui hidupku se-jak dua-menjak ni, Dia datangkan pula pertolongan tanpa disangka2. Tapi, kadang2, kita sentiasa alpa dengan nikmat dan pertolongan dariNya.

*** Semoga aku akan menjadi seorang yang lebih bersyukur dan sentiasa tabah.
Amin


 

Blog Template by BloggerCandy.com