Tuesday, May 28, 2013

♥ Saya Jakun, Dapat Tudung ♥

Assalamualaikum....

Alhamdulillah, presentation research project untuk Nursing IIUM 6th Batch already end.

So, congratulations to all of you and also to myself. Even though still need to do the written report, at least half of the burden has gone. Yeay!!! So ramai2 pergi melantak dekat SR hari ni, makan macam2 jenis kek, sampai nak termu**** rasanya. Tapi, bila tengok semua orang dengan muka happy, saya pun rasa happy sama. Especially Mc' Ang. Haha... 

---> I think, I'm gonna miss this MOMENT A LOT! T_____T

This is us! (Credit to JatJat Photog.)

By the way, bila first time menang contest ni, rasa macam nak melompat tinggi2 je.Dan saya rasa sangat JAKUN bila dapat SHAWL free, hasil tangkapan SHARING saya kat FB. Rezeki kan. Sebenarnya tak berharap pun, sebab saja2 nak share kat FB tu. But, since I am 1 of the lucky winner, Alhamdulillah, Praise to ALLAH ^___^

9) Nur Kasih

P/s: Actually, I'm a bit disappointed with my presentation.
But He knows best.
Dia uji kita dengan something, 
but still Dia bagi something untuk menggantikannya.
Saya bukan gembira sebab dapat tudung free,
tapi saya gembira sebab He always there...
for me  

Monday, May 27, 2013

♥ Thesis Presentation ♥




P/s: Alhamdulillah. Done!

Sunday, May 26, 2013

♥ Dear Thesis ♥

Dear research presentation,
Please make my life easier.
I will love you more if you do so.

Dear examiner, 
Please be nice with me for tomorrow presentation
Please don't ask such questions that I really don't know the answer.


P/s: Keep it up!
Stay strong till the end
Ya-Allah, permudahkan urusan kami
Ameen...

Thursday, May 23, 2013

♥ Last Paper Done! ♥

After 4 years time, today I sit for my very last paper.... Successfully. Alhamdulillah... Tak rugi amik elective posting Geron. Senang je exam tadi. InsyaAllah, moga2 dapat score yang terbaik. Kawan2 yang amik elective lain pun, GOOD LUCK ye semua.

Next agenda:
Research presentation (T______T*) 
This is the killest one. Stay strong till the end!

P/S: Hoping that this will end very soon.

Tuesday, May 21, 2013

♥ Seteres Week ♥



Tiada kena mengena dengan video di atas. Ia sekadar iklan tak berbayar :)
(But I wish that I could be Mrs. Trevor! Eww....)

P/s: Thesis presentation
Final exam Geron
Thesis writing report
All waiting to be completed!

Monday, May 20, 2013

♥ 0% of Satisfaction ♥

What should I said? Just be patience.


P/s: Akak sayang, 
kalau tak boleh setelkan dalam tempoh masa,
jangan ambil tempahan.
Please la... 
Jangan aniaya customer macam saya.

Saturday, May 11, 2013

♥ Welcome ---> Rejab ♥



###


###


###


 P/s: Bulan rejab sudah datang menjenguk.
Jangan disia2kan bulan yang penuh keberkatan ini.
Menuju ke Sya'ban & Ramadhan.
Akhirnya meraih kemenangan di bulan Syawal.
InsyaAllah.
 

Blog Template by BloggerCandy.com