Tuesday, May 28, 2013

♥ Saya Jakun, Dapat Tudung ♥

Assalamualaikum....

Alhamdulillah, presentation research project untuk Nursing IIUM 6th Batch already end.

So, congratulations to all of you and also to myself. Even though still need to do the written report, at least half of the burden has gone. Yeay!!! So ramai2 pergi melantak dekat SR hari ni, makan macam2 jenis kek, sampai nak termu**** rasanya. Tapi, bila tengok semua orang dengan muka happy, saya pun rasa happy sama. Especially Mc' Ang. Haha... 

---> I think, I'm gonna miss this MOMENT A LOT! T_____T

This is us! (Credit to JatJat Photog.)

By the way, bila first time menang contest ni, rasa macam nak melompat tinggi2 je.Dan saya rasa sangat JAKUN bila dapat SHAWL free, hasil tangkapan SHARING saya kat FB. Rezeki kan. Sebenarnya tak berharap pun, sebab saja2 nak share kat FB tu. But, since I am 1 of the lucky winner, Alhamdulillah, Praise to ALLAH ^___^

9) Nur Kasih

P/s: Actually, I'm a bit disappointed with my presentation.
But He knows best.
Dia uji kita dengan something, 
but still Dia bagi something untuk menggantikannya.
Saya bukan gembira sebab dapat tudung free,
tapi saya gembira sebab He always there...
for me  

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Template by BloggerCandy.com